a

Back to Top
amandelpulp koekjes

Citroen frambozen amandelpulp koekjes

FacebookPinterestTwitterShare
Snel naar recept

amandelpulp sandwiches

Afgelopen maand heb ik weer meegedaan aan de blog swop! Hiervoor mocht ik iets kiezen van Katrins Favoriete recepten. En dat was beslist niet eenvoudig! In de eerste plaats, omdat er gewoon veel lekkere dingen op Katrins blog staan. In de tweede plaats, omdat ik op vakantie was. Op zich geen probleem, maar nieuwe recepten lukken nu eenmaal niet altijd in één keer. En helemaal niet wanneer je in een andere keuken staat.Oh ja… én in een ander land! Kom maar eens aan alle ingrediënten… Dat is niet altijd easy peasy.

Van pasta naar citroen frambozen amandelpulp koekjes

Maar goed, na thuiskomst heb ik een tweede poging gewaagd, met een totaal ander recept van Katrins blog. Ik ging van pasta naar koekjes! Niet dat ik het mijzelf ineens makkelijk maakte… NEE! Want ‘pulp Wednesday’ kwam er tenslotte aan (ja, pulp recepten op woensdag), dus waarom niet het recept van Katrin, met daarin amandelpulp verwerkt? Maar ja, koekjes op één van de warmste dagen van het jaar? Ok. Dan maken we er ice cream sandwiches van. IJs van slechts banaan en verse frambozen!

Voor het recept paste ik enkele ingrediënten aan. In plaats van gedroogde bosbessen, gebruikte ik gedroogde frambozen (gevriesdroogd, niet chewy maar ‘bros’, het was dus even spannend hoe dat zou werken), en amandelpulp in plaats van amandelmeel.

Blog swop deadline…

En zo was ik gisteravond laat nog aan het bakken. Tegen de deadline van de blogswop aan (en dat is een strakke deadline hoor!) FAIL! Strafpunt! Volgende keer begin ik eerder. Echt!

Maar zie hier het resultaat! Super blij met deze mega lekkere koekjes. En op een warme dag als deze: compleet met het ijs erbij! Check hier hoe je in een handomdraai+ een beetje ‘freeze geduld’, het bananen-ijs maakt!

Het leuke van Katrins blog vind ik overigens dat haar blog opgedeeld is in werelddelen (en het lukte mij niet om op vakantie iets te brouwen? Don’t ask..) én ze schrijft over haar moestuin. Inspirerend vind ik dat! (moestuin: I want!)

 

Leave a reply